App-gegevens terugzetten
Wat gebeurt er?
- Je locatiegeschiedenis, volglogboeken en profielinstellingen worden verwijderd.
- Je account en aankoopgeschiedenis BLIJVEN behouden.
- Je kunt de app daarna meteen blijven gebruiken.
Log in om je identiteit te bevestigen.
Ingelogd als:
Weet je zeker dat je je gegevens wilt wissen?