Volg in realtime waar de mensen zijn van wie je houdt — degenen die jou hebben goedgekeurd, en alleen zolang zij het delen aan laten staan. Locaties zijn end-to-end versleuteld, er wordt geen geschiedenis bewaard en niemand kan je vinden via je e-mailadres.
- Delen pas na goedkeuring
- End-to-end versleutelde locatie
- Geen locatiegeschiedenis
- iPhone en Android